<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2193527271315344106\x26blogName\x3d..\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://fairybesparkling.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://fairybesparkling.blogspot.com/\x26vt\x3d2203542114454347291', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


xxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxx

welcome message
Howdy.. You are at fairybesparkling.blogspot.com, the official weblog of vlary!
Please tag in the tagboard before you leave!!
Navigations are the bars at the top.
Enjoy your stay but please be nice.. pretty please?
let the night sparkle
dare to be different
Written at 11:27 PM on Monday, July 25, 2011


Hulllooo waddddaaap sekalian.
kali ini sy nak cuba wat entry melayu pula.
tak la melayu sangat.. erm.. Manglish gitu.
hehe.. no specific reason la.. Just nak cuba try testing ckit. haha


Hari ini, sy follow 1 blog.
Blog ini ada pasal info cikit la ofcourse.
Tak sanggup dah nak baca blog yang mampu menaikkan sebelah kening ku. *winks*
faham bagus. tak faham, sendiri punya hal. heh.
Anyway, back to the newly followed blog.
Blog ini rata-rata smua info pasal kenegaraan.
Basically politik la woii.
Dah tajuk besar blog tu pun memang dah tau dah pasal apa. ahaha.
Entah la kenapa jari-jemari ini ringan and baik sangat tekan butang 'follow' itu.
Adakah ku semakin merapatkan diri dalam meminati bidang politik and sejarah2 ini??!!
omaaiii.. this is a good start? haha
tak la sangat. cuma info tu yg betul2 menarik hati ini. waseehhh.
Nak tau ape ke bendenye blog itu? wakakak..
tak payahla.. cuz tak smua org minat dgn info2 cam itu.
ni cuma nak share2 jak.
Sharing is caring kata org2 yg tak dikenali.


okay.. seterusnya..


hari ini juga, my mom and I pgi bayar yuran uni sy dekat BANK ISLAM.
kenapala awk wahai uni?
Smapeh hati ko wat kami orng susah cengini??
Bank itu hanya boleh dijumpai selepas melintasi cabaran penahanan perasaan mual selama beberapa jam.
okay lepas jak siap d bank itu, nampak bas terus naik.
tapi lupa pula beli pin ptptn d bsn. 
BSN pun dekaaaaaat ja dgn Bank islam. *facepalm*
sebab pemikiran ini trsekat sedikit dengan suasana persekitaran dsna yg sudah la panas yang tramat ditambah pula kekusutan proses urusan2 sebelumny. dudududu..
And then tiket lg belum ada khabar2.
Me: Hello ticket?
Ticket: Yeah?
Me: Can you come over a while please?
Ticket: what seems to be the problem dear?
Me: Can I borrow you for a while? Need to go somewhere.

ahh.. cengini la kerja org yg buntu dah brabis.
Just hope..hope la. hehe
Malas sy maw post2 yang camni bha yang sebenor-benornye..
(Tpi dipost jg.. =.=")


how was it?
I'm not that good laa..
I'll imporove maself la kio. wahahaha..


ah hampir dilupai kisah sebenor perubahan lagu background.
in the memory of AMY WINEHOUSE.
I'm not a big fan of her but she's a good singer.
This is her cover of my name. VALERIE.
It is originally by the Zutons. 
More story about her sudden death can be found if you search it for yourself.


Happy belog-ing ebereewan. ^_^



Gahh!!

Photobucket


0 comments